vrijdag 25 april 2014

EAU SO FRESH

Aangezien ik vorige maand jarig was en cadeaubonnen had gekregen vond ik het tijd worden die is lekker uit te gaan geven! En dat is zeker gelukt!


Ik ben ongeveer twintig keer de Douglas en ici paris ingelopen en dat afwisselend en kwam tot de conclusie dat ik mijn geurtje bij de Douglas zou kopen. Bij de Douglas vind ik de medewerkers altijd zo sympathiek en niet zo overdreven aardig en met die moeilijke praatjes over hoe de luchtjes ruiken net als bij ici paris.
Aangezien ik erg van frisse en zoete luchtjes houd, ging ik op zoek in de richting; Dior, Marc Jacobs, Versace en Escada. Na veel reuksampletjes en twijfels ging ik voor Marc Jacobs, Daisy EAU SO FRESH DELIGHT. Ik zat te twijfelen tussen deze en Miss Dior Blossom Bouquet, maar de prijs haalde me over de streep en omdat de Dior geur net wat zoeter was en ik graag ook van een frisse geur houd.
Marc Jacobs Daisy EAU SO FRESH DELIGHT ruikt zoet en fris samen en dat vind ik heerlijk voor de zomer! Gelukkig kwamen mijn zusje en vriend me steunen met hun mening of ze de geuren lekker vonden en bij me vonden passen en dat was bij deze het geval!


Aangezien ik nog 2 bonnen heb van de ici paris en 1 van de Rituals, heeft iemand leuke suggesties?

Liefs,
Megan

1 opmerking:

  1. wat lekker om allerlei luchtjes te proberen hè. ik ben erg benieuwd hoe het ruikt.
    liefs van oma.

    BeantwoordenVerwijderen