donderdag 1 mei 2014

Summer/waterproof hair, make-up and nails

Haarstyles voor op het strand, handige tips voor het strand en wat moet je meenemen als je van het strand gelijk naar een feestje gaat en je je nog moet opmaken? Lees het hier!Wat is nou handig om mee te nemen naar het strand? Hoe moet je je haar doen? Wat voor makeup moet ik meenemen? Welke kleuren nagellak zijn leuk voor de zomer? Hoe verberg je pukkeltjes, littekens en oneffenheden als je naar het strand gaat?

Als je naar het strand gaat moet je altijd het volgende in je tas hebben:
- zonnebrand
- water
- wat te eten
- handdoek
- droog ondergoed
- wat geld
- telefoon met muziek
- zonnebril

Je haar is toch wel belangrijk voor het op het strand want aangezien je geen/weinig make-up draagt moet je haar natuurlijk wel een eyecatcher zijn, maar het moet ook niet vervelend in de weg zitten.
Je kunt je haar op verschillende manieren leuk vast doen; zo kan je een vlecht maken, een knotje boven op je hoofd, een hoge paardenstaart of een klein vlechtje naar achter om je haar uit je gezicht te houden.

Stel je hebt een feest en je moet daar gelijk vanaf het strand naar toe, maar je haar zit nog voor geen meter, je gezicht ziet er volgens jezelf niet uit en je voelt je niet fris, wat neem je mee?
Meestal weet je die ochtend al dat je die avond een feest hebt of heb je al een voorgevoel dat je vanavond naar een feestje gaat. Douche op het strand even je af van het zoute water en neem het volgende mee in de ochtend:
- droogshampoo, haalt het vette idee uit je haar dat erin is gekomen door zweet en zonnebrand.
- face wipes, daarmee maak je je gezicht schoon van al de viezigheid dat erop zat.
- een klein parfum sample
- make-up; bb cream, blush, lipgloss, mascara
- borstel
- deodorant

Leuke kleuren nagellak zijn toch wel belangrijk voor op het strand, wat wat is nou leuker dan mooi gelakte nagels met bruine voeten en handen? Er zijn kleuren waardoor je nog bruiner lijkt en nagellak is natuurlijk een leuke accessoire.
- fel blauw (foto)
- mint groen
- fel roze, oranje (foto)
- wit
- turqoiseEen paar handige tips voor de zomermaanden:
- doe deo op voor je gaat slapen, hierdoor kan het de hele nacht goed intrekken en kan het de volgende dag goed zijn werk doen. In de ochtend nog een dun laagje sprayen kan geen kwaad.
- als je snel last hebt van een vette huid met name op je gezicht ga dan voor een olie vrije zonnebrand.
- last van zweetvoeten? Je hebt tegenwoordig leuke inlegzooltjes die je kunt kopen zodat je ze in je schoenen kunt verwisselen en niet je leukste schoenen gelijk naar de haaien zijn na de zomer.
- last van pukkeltjes, littekens of oneffenheden? Tegenwoordig verkopen ze bij de drogisten ook waterproof concealer, dan hoef je je dus geen zorgen te maken dat als je in zee gaat je gelijk je litteken of iets ziet
- vergeet niet je lippen deze zomer! Koop een labello met spf erin zodat je lippen zacht en soepel blijven, want geloof mij maar, verbrandde lippen wil je niet!
- last van een glimmende huid en je wilt een matte huid? Ga dan deze zomer niet voor poeder, want dan verkleur je nooit, maar voor een matterende crème.


Liefs,
Megan 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten