donderdag 22 mei 2014

Uitwisseling uit Falset in Nederland

Afgelopen week waren de Spanjaarden hier, waar wij in april heen zijn gegaan. Een ontzettend leuke week met veel leuke dingen en ook nog eens mooi weer!

Vorige week donderdag zijn ze aangekomen en zijn we in de avond met de hele groep gaan bowlen bij dok 99 en daarna nog wat drinken daar. Vrijdag zijn we met 12 Nederlanders en de rest van de Spanjaarden naar Den Haag en Scheveningen geweest. We gingen eerst naar Madurodam en daarna naar het centrum zodat iedereen rond kon lopen om wat te eten of te kopen. Daarna zijn we naar het strand gegaan en gelukkig was het heerlijk warm en scheen het zonnetje! In de middag ben ik met nog 2 andere Nederlanders naar de hockey gegaan en de Spanjaarden gingen kijken. In de avond zijn we gezellig met z'n allen naar een feestje geweest van iemand uit de Nederlandse groep.
Zaterdag moesten we weer vroeg op want we gingen naar Rotterdam fietsenen met de waterbus naar Kinderdijk fietsen, we hebben tot 14.00 gefietst en daarna naar huis gegaan. Toen heb ik met haar naar de wedstrijd van m'n zusje gekeken en daarna naar het Nederlands elftal gegaan in de Arena in Amsterdam. Was echt een leuke ervaring en zij keek haar ogen uit!

Zondag de hele dag naar het Kralingse Bos gegaan en in de avond naar het Tikibad gegaan. Alles was super gezellig, bij kralingse plas hadden we muziek aan en een voetbal dus was lekker relaxed.
Maandag ging de groep naar Gouda en ik moest helaas naar school, gelukkig was het mooi weer dus konden we lekker in het zonnetje op de groep wachten. In de avond met z'n allen naar een meisje uit de groep gegaan en daar gekaart en gezellig wat gedronken. Dinsdag gingen ze fietsen naar Rotterdam en daarna naar de kralingse plas, daar zijn wij uit school ook heen gegaan en daarna gingen we naar school om daar met z'n allen te eten. In de avond was er een feestje bij mij thuis en het was super gezellig. Woensdag gingen we naar Amsterdam, naar museum, waterfietsen en shoppen en daarna naar het vondelpark voordat we naar Schiphol gingen. In de bus terug naar huis lag iedereen te pitten of te kletsen; rustigste busreis van school ooit haha

Liefs,
Megan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten