dinsdag 11 maart 2014

Nieuwtjes van deze week

Er zijn weer wat dingen gebeurt in de celebrity wereld... Gratis sample cc cream, Doutzen Kroes zwanger van een.., Paris Hilton treed in voetsporen, Angelina Jolie weer onder het mes en Justin en Selena weer bij elkaar?

Zo lang de voorraad strekt kan je een gratis sample cc cream aanvragen op facebook! Dat kan natuurlijk nooit kwaad, klik snel hier!

Groot nieuws want Doutzen heeft bekend gemaakt dat ze zwanger is van een......... Meisje! En er is nog een grappig feitje; want Phyllon beweerde gelijk al toen hij hoorde dat hij een broertje of zusje kreeg dat hij een zusje kreeg! Wat een wonderkindje en een prachtig koppel!
 
Paris Hilton is inmiddels ook bezig met werken, ja Paris werkt! Ze treed namelijk in haar vaders voetsporen en gaat The Paris Beach Club openen, een resort. Ze heeft dan inmiddels ook al een eigen Instagram pagina daarvoor aangemaakt!

Voor Angelina Jolie is er helaas minder goed nieuws want zij heeft te horen gekregen dat ze binnenkort weer onder het mes moet voor een ingrijpende operatie. Ze heeft al allebei haar borsten laten verwijderen omdat ze daar een grote kans had om borstkanker te krijgen. En nu moet ze weer want haar moeder heeft eierstokkanker gehad en is daar zelfs aan overleden. Er is dus een grote kans dat zij dat ook kan krijgen en daarom nemen de dokters het zekere voor het onzekere. Ze wordt door vele mensen over de hele wereld gesteund tijdens deze moeilijke tijd.

Jelena is back! Selena en Justin zijn hoogstwaarschijnlijk weer een koppeltje. Zo plaatsten Justin op Instagram 2 foto's en er is op Instagram een filmpje geplaatst waar de twee innig dansen op Ordinary People. Je kunt het filmpje ook op youtube bekijken, hier.

Justin plaatse deze twee foto's op Instagram met de teksten: 'Most elegant princess in the world' en 'Love the way you look at me':

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Megan
2 opmerkingen:

  1. Die sterren hebben het er maar druk mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd of het dochtertje net zo mooi gaat zijn als haar moeder!

    BeantwoordenVerwijderen