zaterdag 1 maart 2014

Viktor en Rolf voor Swarovski

Viktor en Rolf, zijn zoals jullie waarschijnlijk wel weten een Nederlands ontwerpersduo. Zij hebben twee sieradencollecties ontworpen voor Swarovski.


Het ontwerpers duo Viktor en Rolf hebben voor het Oostenrijkse merk Swarovski, twee herfstlijnen ontworpen. Deze twee lijnen heten; Frozen Crystal and Velvet Rock meldt Women’s Wear Daily.
Zo hebben ze deze Cuff van de Velvet Rock collectie ontworpen.

De twee hebben verschillende texturen  aangebracht op de sieraden. Zo is grijs vilt een terugkomend onderdeel, als knipoog naar het nieuwe Viktor & Rolf vlaggenschip in Parijs, dat volledig bekleed is met grijze viltstof. De grijze matheid bij de sieraden is gecombineerd met blinkende Swarovskistenen.
"Hun creatieve visie heeft ons uit onze comfortzone gedrukt. Het duurde eindeloos om precies de juiste kleur grijs voor het duo te vinden, maar de resultaten zijn sensationeel", aldus Nadja Swarovski.

Humor

"Om deze sieraden te kunnen dragen moet je een gevoel voor humor en ironie hebben”, aldus Horsting. "De Amerikaanse Indie-rockzangeres Joan As Policewomen zou de perfecte drager zijn. Ze is de coolste vrouw op aarde."
De Velvet Rock-collectie wordt zaterdag tijdens Viktor & Rolfs prêt- à-porter show in Parijs onthuld. Prijzen van de collectie variëren van 100 euro voor een paar oorbellen tot ruim 1800 euro voor een ketting.

Bron:
www.nu.nl


Wat vind jij ervan?

Liefs,
Megan

  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten