maandag 24 februari 2014

Het is weer de leukste periode van de maand

Tijdens de leukste periode van de maand ben je nou niet echt op je gezelligst en al helemaal niet als je het gevoel hebt dat je doodgaat van binnen. Je hebt nergens zin je het liefst sluit je jezelf op in je kamer met een reep chocolade, kruik, een romantische film en binnenkort jouw Miss Monthly pakketje.


Buikpijn, misselijkheid, hoofdpijn, chagrijnig en snel ge├»rriteerd? Ja dat ben je allemaal als de vlag weer uithangt eens per maand. Op dat soort dagen wil je het liefst in je bed liggen of op de bank en niet naar school en al helemaal niet dat mensen allerlei dingen van je vragen en verwachten want daar zit je op dat moment dus echt niet op te wachten. De enige persoon die je op dat moment kan uitstaan is jezelf, of zelfs dat al bijna niet. 
Miss Monthly is een pakketje die je 1x per maand krijgt of op de 1e of op de 15e en als je dan eenmaal ongesteld bent maak je die open. Er zit dan maandverband en/of tampons in, ligt eraan wat je zelf het liefst gebruikt, en wat goodies. 

Bij stap 1 kies je of je liever tampons of maandverband gebruikt en dan kan  je kiezen uit een paar merken. Dan kun je kiezen of je er extra gratis tampons bij wilt hebben of verfrissende doekjes voor 2 euro extra per maand. Dan kies of de 1e van de maand of de 15e, ligt eraan wanneer jou maandelijkse periode begint. En dan je gegevens invullen en wachten tot het zover is..

Deze deurhanger krijg je bij de eerste keer dat je jou Miss Monthly krijgt. Meestal krijg je iets van chocolade, nootjes, maandverband, tampons, maskertje, make-up, iets in die richting. Hierdoor hoef je ook niet je huis uit om naar de winkels te gaan want je hebt al al het belangrijke in huis. 
Je kunt het bestellen voor 14,95 euro per maand op de site van Miss Monthly. 

Liefs,
Megan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten