maandag 30 juni 2014

Oelala wat een mooie mannen

Ooh wat lopen er toch mooie mannen rond op aarde.. *zwijmel* Ik heb een paar jongens voor jullie uitgezocht om even lekker bij weg te dromen.. Kijk snel verder! 

 
 Dylan O'Brien


 

Dylan is een 22 jarige acteur uit New York, speelt onder andere in The First Time en The Maze Runner.

Austin Butler

Austin is 22 jaar en komt uit Californie, hij is bekend van iCarly en Zoey 101. Op dit moment heeft hij een relatie met actrice en zangeres Vanessa Hudgens. En wat heeft hij een onwijs goede kledingstijl!

Tanner Zagarino


Tanner is een model en komt uit Los Angeles met onwijs mooie blauwe ogen. Over zijn leeftijd is niet veel bekend maar hij is volgens bron 15 jaar oud.

Sean O'Donnel

Sean is een Ierse gitarist en zanger en is 18 jaar. En hij heeft ook al van die blauwe kijkers, zwijmel.

Liam Hemsworth


Liam is een 24 jarige Australische acteur en is bekend door The Last Song en zijn vorige relatie met Miley Cyrus waarmee hij zelfs verloofd was.

Cody Simpson


Cody is een Australische zanger en songwriter. De 17 jarige had kort geleden een relatie met model Gigi Hadid, maar dat is inmiddels over. Hij is bekend door zijn liedjes; One, Surfboard en Pretty Brown Eyes. Hij ziet er dan ook uit als een surfer dude en toevallig is deze blonde jongen ook.

Taylor Lautner

Taylor is een 22 jarige Amerikaanse acteur en speelde onder andere in Twilight en Abduction. Hij staat dan ook bekend om zijn 8-pack en hij heeft een relatie gehad met zangeres Taylor Swift.

Diego Boneta

Diego is een Mexicaan en nog wel een knappe ook! Hij is 23 jaar en is zanger en acteur en speelde onder andere mee in Pretty Little Liars.

Alex Pettyfer

Alex is 24 jaar en is een Britse acteur en model. Hij is bekend van War Child en heeft op dit moment een relatie met het Nederlandse topmodel Marloes Horst. Niet bij alle mannen staat een baardje maar wat mij betreft mag hij het lekker laten zitten.

Zac Efron

Zac is inmiddels alweer 26 jaar en is een Amerikaanse acteur. Hij is bekend geworden door High School Musical waarna hij ook een relatie had met zijn medespeelster Vanessa Hudgens.

Joshua Bowman


Ondanks dat hij 36 is mag deze man er zeker wezen! Hij is een Britse acteur en speelt onder andere in Revenge en So Undercover.

Channing TatumChanning is inmiddels al vader van een meisje met zijn vrouw Jenna Dewan, die hij ontmoette op de set van Step Up. Hij is met zijn 34 jaar; model, acteur, danser, filmproducent en vader. Hij is bekend van onder andere Step Up, 21 en 22 Jumpstreet en Dear John.

Jessy DelducaJessy is een 24 jarig model uit Frankrijk.

Zayn Malik

Zayn is bekend door zijn band One Direction en heeft het met zijn 21 jaar al ver geschopt. De Brit is inmiddels verloofd met zangeres Perry Edwards die ook met haar band Little Mix via XFactor bekend is geworden.

5 opmerkingen:

 1. OMG waarom wonen ze allemaal toch zo ver weg ik wil hun !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kijk ook op mijn blog oumaimaclv.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet dat ze knap zijn dat ze goed hart hebben eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is niet dat ze knap zijn dat ze goed hart hebben eh.

  BeantwoordenVerwijderen